- Luati 2 canite in care turnati apa - in una apa fierbinte, in cealalta apa cat se poate de rece (eventual racita in congelator). Puneti canitele pe masa, cea cu apa rece in partea unde va doare cel mai tare si cufundati degetul mare de la mana corespunzatoare in apa. Al doilea deget cufundati-1 in canita cu apa fierbinte. Tineti degetele 5-6 minute in apa, iar dupa aceea culcati-va in pat si inveliti-va cu o plapuma groasa.
- Gargara cu 1 lingura de miere de albine dizolvata in 200 g apa clocotita.
- Se suge cate o felie de lamaie din ora in ora.
- Amestecati cantitati egale de miere de albine cu ceapa rasa si mere rase. Mancati cate 2-3 lingurite de amestec de 3 ori pe zi.
- inainte de culcare mancati 1 lingurita de miere amestecata cu piper negru.
- Amigdalele se incalzesc si cu doua oua fierte, sau cu ceapa coapta in staniol.- Gargara cu 1 lingura de miere de albine dizolvata in 200 g apa clocotita.
- Se suge cate o felie de lamaie din ora in ora.
- Amestecati cantitati egale de miere de albine cu ceapa rasa si mere rase. Mancati cate 2-3 lingurite de amestec de 3 ori pe zi.
- inainte de culcare mancati 1 lingurita de miere amestecata cu piper negru.
Articol postat de Cristi Toader
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu